Herunder kan du læse, hvad kunder har skrevet omkring deres oplevelser hos Vesterart

 

Kristina:

I morgen er det 1 år siden, at vi blev overrasket på vores bryllupsdag med det her fuldstændig magiske værk! Hver dag siden har vi glædet os over dette utrolig smukkeste og personlig værk, der hænger forenden af vores spisebord – og er fuldstændig perfekt! Vi havde forelsket os i vester_art-stilen forinden, men aldrig havde vi drømt om, at vi ville ende med 1*1,5 meters så fantastisk stykke livshistorie og fælles personlig og helt unik kunst Tuisnd tak Linda @vester_art for at have forevigt netop vores historie i vidunderligt et værk! Vi kunne ikke have været gladere for resulteret og er meget, meget taknemmelige ❤️

 

Susanne:

Jeg manglede noget smukt omkring mig i min klinik for fodterapi og Linda skabte det perfekte! Jeg bliver glad og varm om hjertet hver gang jeg befinder mig i klinikken. Tak for dig Linda og varme anbefalinger her fra.

 

Marianne:

Super god oplevelseEn kunstner der virkelig lytter til dine ønsker og samtidig sikre en god, tryg og kundevenlig proces lige fra min forestilling om et kunstværk til det færdige produkt, der præcis matcher mig og min drøm.Jeg kan varmt anbefale Vesterart ❤

 

Cecilia:

Trygt, tæt dialog og smukke malerier

Vi har en utrolig smukt maleri hængene i vores stue, som er blevet lavet lige efter vores ønsker. Der har været tæt dialog og vi har følt os rigtig godt behandlet. Mange anbefalinger herfra.

 

Sabina:

Er super tilfreds

Er super tilfreds med VesterArt by Linda Vestergaard. Fik den bedste service og den fineste plakat der ankom dagen efter jeg bestilte.Kan klart anbefales 100 %

 

Mathilde:

Super service og smukke billeder

Vi har købt to malerier, som vi er helt vilde med. Vi fik virkelig god vejledning til valg af kunst ift. farver og vores hjem. Vi er så glade for resultatet.Stor anbefaling herfra!

 

Inge:

Flot guld i aftensolen

Mine gæster beundrer altid mine malerier og især når aftensolen rammer guldet i billederne.

 

Celina:

Flotte malerier. Vi fik malet et maleri specifikt efter vores ønsker og er meget tilfredse med resultatet.Varme anbefalinger herfra.

 

Tina:

Super flotte billeder Sååå svært at vælge…Takkk for et smukt billede.

 

Martin:

Den smukke svane pryder nu vores nyrenoverede gang. Tak