Original kunst

Savner du et frisk pust i indretning i dit hjem? Føler du, at noget mangler, når du kigger rundt på dine vægge? Så kan løsningen være at tilføje noget ekstraordinært og personligt til din bolig.

-Og hvad er mere personligt end et originalt maleri, du endda vil kunne få malet, så det er skræddersyet lige til dit hjem og dine farver?

Se udvalgte værker til salg

Se solgte værker til inspiration

Med original kunst fra VesterArt kan du let tilføje de smukkeste farver og liv til dit hjem på en måde, som ingen andre dekorationsgenstande kan. Malerierne er ikke kun skønne at se på, men de kan også afspejle din personlighed og stil på en helt unik måde.

Galleriet i Kerteminde er et fantastisk sted at starte din jagt på det perfekte maleri til at fuldende din indretning.

Beliggende lige ved fjorden, er omgivelserne utrolig smukke og inspirerende. Her kan du også opleve atelieret, hvor VesterArt by Linda Vestergaard, der skaber disse unikke og levende malerier, dagligt, lader sig inspirere og skaber malerier, der er fyldt med liv.

Du er altid velkommen til at booke tid til et besøge galleriet og lade dig inspirere af de mange smukke malerier. Hvem ved, måske finder du lige det maleri, der vil bringe liv og glæde til dit hjem i mange år fremover.