Malerier på bestilling

Personlig kunst med et VesterArt-twist

Hos VesterArt tilbyder Linda, at du kan få malet et personligt kunstværk på bestilling.

Linda er optaget af at lytte opmærksomt til dine ønsker og drømme for derefter at indfange dem i  et helt unikt maleri – skabt personligt til dig eller én, du har kær

Åben for malerier på bestilling

Et bestillingsarbejde er en skræddersyet løsning til dig, der ønsker et unikt kunstværk, der foreviger den historie, du vil fortælle.

Med udgangspunkt i dine ønsker, er Lindas vision at skabe et maleri, der afspejler netop dine drømme og gøre dem til en stemningssættende og magisk virkelighed i indretningen.

Fordelene ved et personligt maleri

  • Indretning med et unikt touch – Du vælger, hvilke farver, der skal dominere i dit maleri. Du bestemmer naturligvis også, hvilken størrelse lærredet skal have, om det skal være rundt, kvadratisk eller rektangulært. Du bestemmer også, om maleriet skal være abstrakt eller om du for eksempel ønsker, at et særligt motiv skal indgå. Disse valg er allesammen med til, at skabe et helt unikt maleri – et maleri, der passer perfekt ind i netop dit hjem og fortæller din personlige historie.
  • Kæledyrsportræt – Få foreviget dit kæledyr på lærred eller papir med et VesterArt twist af lidt magi og smukke, changerende effekter
  • En særlig gave til en særlig person Du kan glæde og overraske en af dine kære med et personligt maleri, der eksempelvis tager udgangspunkt i et bestemt minde, en fælles historie eller måske et særligt sted
  • Personligt maleri til store begivenheder – Forevig kærlighed på væggen til skue og påmindelse hos modtageren hvér dag – Gennem årene har Linda skabt mange malerier til særlige anledninger. Hun har bl.a. hjulpet par med at skabe unikke bryllupsgaver til hinanden, der symboliserede deres kærlighed og forhold. Linda har også malet personlige værker, der skulle gives som julegave, dåbsgave, til runde fødselsdage, studentergilder og bryllupsdagsgaver. Et maleri til at markere en særlig begivenhed vækker altid stor glæde hos modtagerne og varer resten af livet.

Uforpligtende snak

Hvis du går med overvejelser om at få lavet et maleri på bestilling, så står Linda altid klar til en uforpligtende snak, gode råd og vejledning omkring dine ønsker.

Kontakt Linda på tlf. 2246 4960

eller send en mail til [email protected]

Du er naturligvis også velkommen til at booke tid til en snak med kunstneren i galleriet, hvor du desuden kan lade dig inspirere af de mange malerier

Betingelser

Linda vil, efter samtalen omkring dine ønsker og drømme, beregne en pris på dit personlige maleri. Hvis du herefter ønsker at gå videre, betales 20 % af beløbet inden arbejdet påbegyndes (til indkøb af materialer). Det resterende beløb betales først, når maleriet er færdigt, du er tilfreds og har godkendt værket.

Hos VesterArt tilbydes der altid fri fragt og dette gælder også ved bestillingsopgaver.

Du kan hente inspiration til dit bestillingsarbejde her

Jeg glæder mig til at høre fra dig

– Kærligst Linda