3.099 kr.

Lad dig drømme hen i dette himmelske, levende maleri, der byder på ro, balance og magiske øjeblikke.

1 på lager


Beskrivelse

Levende værker af VesterArt by Linda Vestergaard

“Peaceful Nature” Ø70

Det levende maleri “Peaceful Nature” er en del af en serie af drømmende værker, der skaber magiske øjeblikke med lysreflekterende og changerende detaljer. Når lyset rammer eller du tænder en lampe, opstår magien og de fine detaljer begynder at danse på lærredet. Forbered dig på at opdag nye lag i maleriet hver dag.
Det runde maleri er et Mixed Media maleri malet med akryl og ink, hvor siderne på maleriet er malet i en smuk, varm jordfarve, der passer til maleriet. Værket har yderligere kronblade med struktur, som skaber en ekstra dimension og dybde i maleriet.
Lindas tanker om værket:
“Jeg tiltrækkes både af et dynamisk og roligt udtryk. Disse kontraster forsøger jeg at komme omkring, ved at skabe, hvad jeg kalder “Levende værker”. At maleriet, for mig, både skaber ro, byder på fordybelse og eventyr, skyldes, at værket ændrer karaktér og udtryk i løbet af dagen, når lys rammer de changerende effekter fra forskellige vinkler. For mig gør det et maleri som dette magisk og levende. Det minder os om lige at stoppe op og nyde nuet”.
Maleriet er et lysende og stemningssættende element i boligen, der skaber positiv energi og lys i hjemmet. Værket kan naturligvis hænge alene på din væg, men med andre runde værker (eller måske et rundt spejl) på samme væg, kan du skabe mere spænding, volumen og indtryk. De runde, organiske malerier giver et helt særligt touch i indretningen samt muligheden for en mere utraditionel form for vægdekoration med kunst. De runde malerier er blevet utrolig populære blandt Lindas kunstsamlere.  
Du kan opleve maleriet i Galleri VesterArt, Vestergade 85, i Kerteminde, hvor du kan se effekterne komme til live. Du har også mulighed for at se en video af maleriet på VesterArts Instagram ( vester_art).
Galleriet har åbent alle dage mellem kl. 8.00 og 21.00 efter aftale.

Fri fragt med koden FRIFRAGT

Se mere original kunst fra VesterArt her 

Generel information

Alle værker hos VesterArt by Linda Vestergaard er uvbehandlet. Det frarådes dog altid, at værker placeres i direkte sollys, da der er risiko for, at farverne kan falme over tid

Vær opmærksom på at farverne på værket kan variere fra de faktiske alt efter indstillinger på din skærm

Additional Information

Each artwork from VesterArt by Linda Vestergaard is seald in UV protective varnish to avoid that the colors are fading. However, it is never advisable to place a piece of art in direct sunlight, as there is a risk that the colors may fade over time

The colours of the art pieces might vary slightly due to your monitor settings

International shipping? Please contact VesterArt for more information